Saturday, 19 January 2013

ANTOLOGI CERPEN ISLAMIK

Assalamualaikum semua.Maaf kerana lambat update karya yang ke-empat saya.


TAJUK         : ANTOLOGI ORANG BERDOSA
PENULIS     : DR HM TUAH ISKANDAR , INTAN ARNIDA ,ISKANDAR DZUL KARNAIN  H.M , NURLIZA MOHD NASIR  dan UMI AZRINI

HARGA       : RM 14.00

Novel ini adalah gabungan idea antara 5 penulis.Lima buah cerpen yang dipersembahkan dengan penuh rasa keinsafan atas peluang kedua yang diberikan TUHAN.Tiada kata-kata yang mampu terungkap,hanya jiwa yang mampu merasakan betapa peritnya penyesalan.Bacalah dengan nama TUHAN-mu yang menciptakan.

DENDAM ANAK-ANAKKU.''Kalau kau berdua nak ayah merayu,sekarang juga ayah merayu.Ayah minta maaf dan merayu sungguh-sungguh.Jangan kerana dendamkan ayah,kau jauhkan diri daripada TUHAN.Kesiankan mak,kesiankanlah ayah,nyawa ayah dan mak dah tak lama.''

DIALAH AHLI SYURGA. ''Kurang ajar ! Cakap,mana duit aku? Kau dah jadi bisu ke,hah?Dahlah tiga suku,tak habis-habis nak nyusahkan aku.Hei..geramnye aku ! Kenapalah emak beranakkan kau?Kenapa emak tak picit aje kau daripada kecil?Biar kau mati tak menyusahkan sesiapa ! ''

AKU BUKAN LAGI CALL GIRL. ''Mila tidak berminat mengejar cinta dunia lagi ! Hanya cinta TUHAN yang dicari.Setelah hatinya penuh dihuni oleh lelaki,cukuplah dia merasai nikmat cinta terhadap lelaki.Nikmat yang penuh dosa.Dosa yang boleh mengheret mukanya ke lubuk neraka.

LANDASAN KE SYURGA. ''Ya,aku tewas saat ini ! Tapi,aku tetap bangkit dan akan kembali setelah segala kelemahan Islam kubongkar.Sekali gus akan kulenyapkan terus pengaruh Islam di muka bumi ini.Itu azamku !

KEKASIH ITU ALLAH. Ya ALLAH,ampunkan dosaku.Andai mampu kuputar semula waktu,takkan kulakukan perbuatan terkutuk itu.Kubelai nafsu dengan murka-MU ya ALLAH.Adakah lagi pengampunan-MU buatku ya TUHAN?DAPATKAN SEGERA DI PASARAN !!!

P/S : DO SUPPORT US,THANK YOU :)

No comments:

Post a Comment